Hvordan trener jeg frem mot sommeren?

God dag alle sammen!

Først og fremst ville jeg bare takke for responsen jeg har fått de siste dagene på at jeg har begynt å blogge på norsk, og har fått flere hyggelige DM’s av dere som lagde havregrøten jeg la ut på Mandag.

Sommeren er på vei, og veldig mange begynner å bli stressa for at sommerkroppen ikke er klar. Jeg la ut et spørsmål på instagram hvor jeg lurte på om dere helst ville lese om mitt tips til å nå sommerkroppen, eller hva jeg synes om kosttilskudd. 55% svarte sommerkroppen, så da kommer det først. I det siste har jeg elsket å jogge rundt hvor jeg bor eller løpe på Sats. Det er faktisk noe med å stå opp før alle andre og løpe en tur i soloppgangen.

IMG_0032

Jeg kom hjem en dag etter løpeturen, og var inne klokken syv hvor pappa bare “har det klikka helt for deg??” Og du tenker kanskje det du også, men for det første – jeg er et morgen menneske. Og når man er helt alene på veien, jogger ved havet og hører på alle favoritt sangene sine, føler man seg sååå fri.

Processed with VSCO with a6 preset

Og det er nettopp dette som kommer til å stå i fokus nå frem mot sommeren. Løpe-løpe og løpe. I tillegg er jeg selvfølgelig mye på is, og gjør mye styrke. Sixpacken må jo være klar for stranda! 😉

Men at vi endelig kan ta oss friheten til å løpe trene ute er noe vi bør benytte oss av. I Norge skjer jo det ca. 4 måneder i året. Jeg utfordrer alle dere til å ta minst tre løpeturer i uka, frem til dere reiser på første sommerferie. At man har lagt ned den innsatsen gjør at man selv kommer til å føle seg så mye bedre i hele sommer.

For yngre kunstløpere som leser dette – denne type trening er like viktig som istrening, fordi det er her vi forebygger skader og gjør oss klare for sesongen!

Håper dere har en super dag, og begynner å gjøre dere klar for sommeren sammen med meg!

-S

One thought on “Hvordan trener jeg frem mot sommeren?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s